Tapahtumat


Konepyöräklubi järjestää erilaisia tapahtumia ja osallistuu muiden tahojen järjestämiin tapahtumiin ympäri vuoden. Osa tapahtumista on kaikille avoimia ja osa tapahtumista on vain kerhon jäsenille. Jäsenistö hoitaa ajokauden aikana mm. lasten ajelutusta, ajotaitoa kehittäviä koulutuksia, yhteismatkoja ja ajaa esimerkiksi IBA Rautaperse matka-ajon yhdessä. Nämä ovat tyypillisiä esimerkkejä jäsenille suunnatuista tapahtumista. Näiden lisäksi järjestämme mm. Yyteri-meetingin, avoimet ovet kerholla ja osallistumme MotorShow messuille, nämä ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Varmista pääsysi toimintaan mukaan ja hae jäsenyyttä!

FairPlay

FairPlay-kisan startti on 15.4.2023

Pisteiden kerääminen alkaa katsastamalla pyörä. Katsastukset ovat 14.4 klo 18:00-19:00 ja 15.4 klo 10:00-12:00 kerholla. 2023 Fairplay kilpailuun voi osallistua osallistua myös ottamalla valokuvan matkamittaristasi niin, että kuvassa näkyy kokonaismatka. Jos kuvaasi tallentuu kuvauspäivämäärä esim. kännykällä kuvattaessa niin se riittää todistamaan kuvausajankohdan. Jos ei tai et ole varma niin ota kuvaan mukaan kuvauspäivän Satakunnan Kansa tai muu sanomalehti. Kuvassa pitää näkyä matkamittarin lukema ja lehden julkaisupäivämäärä. Voit kirjata aloitus kilometrisi myös sähköiseen lomakkeeseen ja voit aloittaa myös takamatkalta. Vaikka tänään.

Kannustamme vahvasti käyttämään sähköistä lomaketta pisteiden ilmoittamiseen. Apua tähän on tarvittaessa saatavilla!

FP-kisa päättyy ajokauden päättäjäisiin syksyllä.

Keväällä ja syksyllä tsekataan mp:n kunto noin päälipuolisin.. renkaat.. valot.. vilkut.. yms ja kirjataan aloitus- sekä lopetuskilometrit. Tapahtumissa käynneistä.. ulkomailla eri maista.. kerhoajelut.. yms tapahtmista sekä verenluovutuksesta saa pisteitä.

Kisa on nimensä mukaan “ReilunPelin kisa” eli itse kirjataan tapahtumat ja käynnit, todistajia ei tarvita. Virhepisteitäkin jaetaan sakosta… aloituksessa tai lopetuksessa havaitusta virheestä. Joulujuhlissa sitte palkitaan eri sarjojen parhaat sekä saatetaan kaikkien osallistujien kesken arpoa mp-aiheisia palkintoja.

FairPlay kisan säännöt ja osallistumiskaavakkeen saat valmiiksi tulostettuna kerholta.

Voit kirjata pisteesi ja aloituskilometrisi myös sähköiseen lomakkeeseen, vaikka jo tapahtumapaikalta. ( tee em. linkin osoitteesta pikakuvake kännykkäsi aloitusnäytölle, niin homma sujuu koko kesän kuin tanssi. )

Osallistumislapun saat kerholta ainakin tiistaisin ennen kerhoajelulle lähtöä sekä aina kun saat aloituskatsastajan tsekkaamaan pyöräsi (katsastajina toimivat Raimo Kallio, Ari Malmila, Jussi Mäki, Teppo Pirhonen ja Keijo Salakari)

SuomiTutuksi -skaba 2023

 

 

 

 

 

 

SuomiTutuksi-skaba 2023 käynnistyy 15.4.2023.

Ajokauden avajaisista polkaistaan käyntiin myös SuomiTutuksi -skaba 2023.

Säännöt ja ohjeet voit tulostaa tästä linkistä 

Paperiversio on saatavilla kerholla.

Hyväksytystä skabasta myös FairPlay pisteet.

Hyvät palkinnot!

SMOTOn Verikampanja

Osana SMOTOn toiminnan kehittämistä myös perinteisiä kampanjoita ja projekteja uudistetaan.

SMOTOn Kampanjan uudistumisen myötä aiemmin käytössä olleista paperisista luovutustietojen keräyslomakkeista luovutaan ja siirrytään SPR:n VeriRyhmä, eli verenluovutusporukoiden sähköiseen järjestelmään.

Tarkemmat ohjeet luovutusten kirjauksista toimitetaan ennen kampanjan alkua.

Luovutusten pistelaskentaa uudistetaan. Kampanjan edetessä SMOTOn webissä ja Some-kanavissa julkaistaan väliaikatietoja kampanjan edistymisestä.

Konepyöräklubin Rautaperseily

Konepyöräklubi tekee yhteistyötä IBA Finlandin kanssa. Lisäksi jäsenistö ajaa mm. vuosittain Rautaperse matka-ajoja yhdessä.

Seuraava  Konepyöräklubin Rautaperseinfo:

x.x.2023, klo 18:00 kerhotalo Sirolassa, Vanhakoivistontie 61

HUOM! Infotilaisuus on avoinna kaikille.

Mitä ovat rautaperseajot? suunnittelu? toteutus? tilastoja, tapahtumia ymsyms. asiaa aiheen tiimoilta. Tutustu IBA Finland verkkosivuihin.

SS1000 Konepyöräklubin Rautaperse kimppa

Konepyöräklubin Karhunkierros SS1000

Karhunkierros

Konepyöräklubilaisille on suunniteltu oma IBA Finland sääntöjen mukainen rautaperseajo. Valmiiksisuunnitellun ja ennakkotarkastetun ajon tarkoituksena on aktivoida “vanhoja”, siis jo aiemmin rautaperseajon ajaneita kuljettajia sekä houkutella IBA-ajojen pariin uusia kuljettajia.

Karhunkierroksen teema – Karhunvartijan tähtikuvio

Mistä sitte tollainen ajatus lähti? Usealla kerholla on suunnitteilla oma rautaperseajo ja jostain syystä aihetta etsiessäni ajauduin karhuun ja siitä sitten karhunvartijan tähtikuvioon… ja sitä sitte sovittelemaan Suomen kartalle, jotain siitä sitte syntyikin.

Nämä käyntikohteet (kiertosuunta valittavissa) pitää olla Karhunkierroksessa:

 1. Neste Tiilimäki, Pori, 24h
 2. ABC Kolmenkulma, Nokia 24h
 3. ABC Hyvinkää, Peltokuumolantie, 24h
 4. ABC Lahdesjärvi, Tampere, 24h
 5. ABC Viitasaari, 6.00 – 24.00
 6. ABC Kajaani, Taikatie, 6.00 – 22.00
 7. ABC Koillisportti, Pudasjärvi 6.00 – 24.00
 8. ABC Kalajoki, Hiekkasärkät 6.00 – 24.00
 9. ABC Seinäjoki, Verkatehtaankatu, 6.00 – 24.00
 10. ABC Kolmenkulma, Nokia 24h
 11. Neste Tiilimäki, Pori, 24h

Mitäs tässä sitten erikoista

Konepyöräklubin jäsenet saavat hyväksytystä suorituksesta erikoiskunniakirjan ja tietysti mainetta ja kunniaa.

Ennen ajoon lähtöä

Huomioi IBA Finland säännöt. Erikoiskunniakirjan saamiseksi kuljettajan pitää mainita rekisteröintilomakkeella että ajo on “Konepyöräklubin Karhunkierros”. Lisäksi erikoiskunniakirjaa varten rekisteröintilomakkeessa pitää olla todistus (leima) Konepyöräklubin jäsenyydestä. Navigaattorireittipisteet, ohjeet, leimat yms. saat ottamalla yhteyttä IBA Finlandiin.

Konepyöräklubin Instagram Kisa 2023

Instagramkisa 2023 

Lataa aihetunnisteella #konepyoraklubi_ajaa2023 omat prätkäaiheiset kuvasi myös meidän muiden katsottaviksi! Kisan voittaja saa taas kauden lopuksi huikean palkinnon. Siis osallistu koko kauden ajan liittämällä  tuo häsäri kuvaasi.

Kisa on voimassa ajokauden avajaisista (15.huhtikuuta) aina ajokauden päättäjäisiin saakka. Kilpailu on kerhon kisa, eikä Instagram, Facebook tai mikään muukaan kolmas osapuoli ole osana sitä.

Kuvien tulee olla sillä lailla kivoja ja ketään tai mitään syrjimättömiä. Kerho moderoi haluamallaan tavalla instagramin syötettään, älä siis ole pösilö vaan ole hyvä prätkäkaveri.

Täältä voit kurkata meidän kerhon instagramia. Kurkkaa kerhon Instagram tästä linkistä

 

 

Tapahtumat

Julkaistu: 22.9.2023

Kerhotiedote 9/2023

Tapahtumat Tiistaiajelut jatkuvat kelien salliessa ajokauden päättäjäisiin asti. Startti kerholta klo 18:00. Sadesäällä tiistaikahvia kerholta klo 18. 4.10.   Naisjaosto kerholla klo 18:00 11.10. Naisjaosto kerholla klo 18:00, House of Lola vaate-esittely 13.10. Fairplay- loppukatsastus kerholla klo 18-19 14.10. Fairplay- loppukatsastus… Lue loppuun