Tapahtumat


Konepyöräklubi järjestää erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Osa tapahtumista on kaikille avoimia ja osa tapahtumista on vain kerhon jäsenille. Jäsenistö hoitaa ajokauden aikana mm. lasten ajelutusta, ajotaitoa kehittäviä koulutuksia, yhteismatkoja ja ajaa esimerkiksi IBA-ajon yhdessä. Nämä ovat tyypillisiä esimerkkejä jäsenille suunnatuista tapahtumista. Näiden lisäksi järjestämme mm. Yyteri-meetingin, avoimet ovet kerholla tai osallistumme MotorShow messuille, nämä ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Varmista pääsysi toimintaan mukaan ja hae jäsenyyttä!

FairPlay

FairPlay-kisa. Startti on 9.4.2022

Pisteiden kerääminen alkaa katsastamalla pyörä. Katsastukset ovat 8.4 klo. 1800-1900 ja 9.4 klo. 10:00-12:00 kerholla. 2022 Fairplay kilpailuun voi osallistua osallistua myös ottamalla valokuvan matkamittaristasi niin, että kuvassa näkyy kokonaismatka. Jos kuvaasi tallentuu kuvauspäivämäärä esim. kännykällä kuvattaessa niin se riittää todistamaan kuvausajankohdan. Jos ei tai et ole varma niin ota kuvaan mukaan kuvauspäivän Satakunnan Kansa tai muu sanomalehti. Kuvassa pitää näkyä matkamittarin lukema ja lehden julkaisupäivämäärä. Voit kirjata aloitus kilometrisi myös sähköiseen lomakkeeseen ja voit aloittaa myös takamatkalta. Vaikka tänään.

Kannustamme vahvasti käyttämään sähköistä lomaketta pisteiden ilmoittamiseen. Apua tähän on tarvittaessa saatavilla!

FP-kisa päättyy ajokauden päättäjäisiin syksyllä.

Keväällä ja syksyllä tsekataan mp:n kunto noin päälipuolisin.. renkaat.. valot.. vilkut.. yms ja kirjataan aloitus- sekä lopetuskilometrit. Tapahtumissa käynneistä.. ulkomailla eri maista.. kerhoajelut.. yms tapahtmista sekä verenluovutuksesta saa pisteitä.

Kisa on nimensä mukaan “ReilunPelin kisa” eli itse kirjataan tapahtumat ja käynnit, todistajia ei tarvita. Virhepisteitäkin jaetaan sakosta… aloituksessa tai lopetuksessa havaitusta virheestä. Joulujuhlissa sitte palkitaan eri sarjojen parhaat sekä saatetaan kaikkien osallistujien kesken arpoa mp-aiheisia palkintoja.

FairPlay kisan säännöt ja osallistumiskaavakkeen saat valmiiksi tulostettuna kerholta.

Voit kirjata pisteesi ja aloituskilometrisi myös sähköiseen lomakkeeseen, vaikka jo tapahtumapaikalta. ( tee em. linkin osoitteesta pikakuvake kännykkäsi aloitusnäytölle, niin homma sujuu koko kesän kuin tanssi. )

Osallistumislapun saat kerholta ainakin tiistaisin ennen kerhoajelulle lähtöä sekä aina kun saat aloituskatsastajan tsekkaamaan pyöräsi (katsastajina toimivat Raimo Kallio, Ari Malmila, Jussi Mäki, Teppo Pirhonen, Ari Puonti ja  Keijo Salakari)

SuomiTutuksi -skaba 2022

 

 

SuomiTutuksi-Skaba 2022 käynnistyy 9.4.2022.

Ajokauden avajaisista polkaistaan käyntiin myös SuomiTutuksi -skaba 2022.

Säännöt ja ohjeet voit tulostaa tästä linkistä Suomi tutuksi 2022

Paperiversio on saatavilla kerholla.

Hyväksytystä skabasta myös FairPlay pisteet.

Hyvät palkinnot!

SMOTOn Verikampanja

Osana SMOTOn toiminnan kehittämistä myös perinteisiä kampanjoita ja projekteja uudistetaan.

SMOTOn Kampanjan uudistumisen myötä aiemmin käytössä olleista paperisista luovutustietojen keräyslomakkeista luovutaan ja siirrytään SPR:n VeriRyhmä, eli verenluovutusporukoiden sähköiseen järjestelmään.

Tarkemmat ohjeet luovutusten kirjauksista toimitetaan ennen kampanjan alkua.

Luovutusten pistelaskentaa uudistetaan. Kampanjan edetessä SMOTOn webissä ja Some-kanavissa julkaistaan väliaikatietoja kampanjan edistymisestä.

Konepyöräklubin RautaperseInfo

x.x.2022, klo 18:00 kerhotalo Sirolassa, Vanhakoivistontie 61

HUOM! Infotilaisuus on avoinna kaikille. Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, jotta tiedetään varata riittävästi tarjoilua. ilmoittautumiset sähköpostiin ari.puonti(at)ibafinland.fi

IBAFinland toiminnan esittely

Mitä ovat rautaperseajot? suunnittelu? toteutus? tilastoja, tapahtumia ymsyms. asiaa aiheen tiimoilta. Tutustu IBA Finland verkkosivuihin.

SS1000 Konepyöräklubin Rautaperse kimppa

23.7.2022

Tälläkertaa ajellaan IBAFinland Superlauantaina. Startti Porista aamulla 23.7.2022
Superlauantain ideana on suunnitella ajo niin, että sen yhtenä kohteena on tapahtumakeskus Seinäjoella.
Lisää: http://keskustelu.ibafinland.fi/viewtopic.php?f=11&t=3108

Tämä heinäkuulle sijoittuva ajo on jatkoa aiemmille Konepyöräklubin kimppa-ajoille, joita ajeltu seuraavasti
v.2010-SS1600K, v.2011-BB2500K, v.2012-SS2000, v.2013-SS1000AR, v.2014-SS1600K, v.2015-SS1600K MerkinMetsästys, v.2016-SS1000 OLGA, v.2017-SS1000 SuperVKL, v.2018-SS1000 Juhannus, v.2019-SS1000, v.2020-SS1000 SuperVKL, v.2021-SS1000 SuperVKL-Tuohisaari,

Ajo soveltuu myös ensimmäiseksi ajoksi ja tankkaus -taukopaikat suunnitellaan sen mukaisiksi.
Tervetuloa mukaan matkaan! ps.osallistuminen ei edellytä Konepyöräklubin jäsenyyttä.
Matkaan lähtijöille pakollinen kuljettajapalaveri x.x Konepyöräklubilla.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella

Lisätietoja ja kyselyt:

 • ari.puonti(at)ibafinland.fi tai p. 040 043 7707

Lisätietoja rautaperseajoista

Konepyöräklubin Karhunkierros SS1000

Karhunkierros

Konepyöräklubilaisille on suunniteltu oma IBA Finland sääntöjen mukainen rautaperseajo. Valmiiksisuunnitellun ja ennakkotarkastetun ajon tarkoituksena on aktivoida “vanhoja”, siis jo aiemmin rautaperseajon ajaneita kuljettajia sekä houkutella IBA-ajojen pariin uusia kuljettajia.

Karhunkierroksen teema – Karhunvartijan tähtikuvio

Mistä sitte tollainen ajatus lähti? Usealla kerholla on suunnitteilla oma rautaperseajo ja jostain syystä aihetta etsiessäni ajauduin karhuun ja siitä sitten karhunvartijan tähtikuvioon… ja sitä sitte sovittelemaan Suomen kartalle, jotain siitä sitte syntyikin.

Nämä käyntikohteet (kiertosuunta valittavissa) pitää olla Karhunkierroksessa:

 1. Neste Tiilimäki, Pori, 24h
 2. ABC Kolmenkulma, Nokia 24h
 3. ABC Hyvinkää, Peltokuumolantie, 24h
 4. ABC Lahdesjärvi, Tampere, 24h
 5. ABC Viitasaari, 6.00 – 24.00
 6. ABC Kajaani, Taikatie, 6.00 – 22.00
 7. ABC Koillisportti, Pudasjärvi 6.00 – 24.00
 8. ABC Kalajoki, Hiekkasärkät 6.00 – 24.00
 9. ABC Seinäjoki, Verkatehtaankatu, 6.00 – 24.00
 10. ABC Kolmenkulma, Nokia 24h
 11. Neste Tiilimäki, Pori, 24h

Mitäs tässä sitten erikoista

Konepyöräklubin jäsenet saavat hyväksytystä suorituksesta erikoiskunniakirjan ja tietysti mainetta ja kunniaa.

Ennen ajoon lähtöä

Huomioi IBA Finland säännöt. Erikoiskunniakirjan saamiseksi kuljettajan pitää mainita rekisteröintilomakkeella että ajo on “Konepyöräklubin Karhunkierros”. Lisäksi erikoiskunniakirjaa varten rekisteröintilomakkeessa pitää olla todistus (leima) Konepyöräklubin jäsenyydestä. Navigaattorireittipisteet, ohjeet, leimat yms. saat ottamalla yhteyttä ari.puonti(at)ibafinland.fi

Konepyöräklubin Instagram Kisa 2022

Instagramkisa

Lataa aihetunnisteella #konepyoraklubi_ajaa2022 omat prätkäaiheiset kuvasi myös meidän muiden katsottaviksi! Kisan voittaja saa taas kauden lopuksi huikean palkinnon. Siis osallistu koko kauden ajan liittämällä  tuo häsäri kuvaasi.

Kisa on voimassa ajokauden avajaisista (9.huhtikuuta) aina ajokauden päättäjäisiin saakka. Kilpailu on kerhon kisa, eikä Instagram, Facebook tai mikään muukaan kolmas osapuoli ole osana sitä.

Kuvien tulee olla sillä lailla kivoja ja ketään tai mitään syrjimättömiä. Kerho moderoi haluamallaan tavalla instagramin syötettään, älä siis ole pösilö vaan ole hyvä prätkäkaveri.

Täältä voit kurkata meidän kerhon instagramia. Kurkkaa kerhon Instagram tästä linkistä

 

 

Tapahtumat

Julkaistu: 21.7.2022

KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 7/2022

Tapahtumat 23.7.          SS1000 Konepyöräklubin Rautapersekimppa 30.7.          Kerhoajelu Mommilan kesäkahvilaan klo 9- 1.8.            YyteriMeeting talkoolaisten infotilaisuus klo 18 kerholla 1.8.            YyteriMeeting tavaroiden kasaus infon jälkeen 2.8.            Kunnolla koulutettu: Kokemäki, Järilän kartingrata 3.8             Naisjaosto kerholla klo 18 6.8.            Murtosenmutkan… Lue loppuun