KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 3/2023

Tapahtumat

Tiistaikahvit koko talven kerholla klo 18:00. Tervetuloa kaikki jäsenet jutustelemaan mukavaan ja rentoon harrasteporukkaan!

 • 18.3. Kerhotalon siivoustalkoot klo 10
 • 21.3. EA-ilta kerholla klo 18
 • 14.4. FP-katsastus klo 18-19 kerholla
 • 15.4. FP-katsastus klo 10-12 kerholla
 • 15.4. Kevätkokous klo 12 kerholla
 • 15.4. Ajokauden avajaiset klo 19 kerholla
 • 6.5. Ruosteenpoisto ja Nicemoto
 • 11.5. Lasten ajelutus Käppärän koululla klo 18-20
 • 10.6. SAHK:n Retkeilyajo, Konepyöräklubin rastipaikka Nakkilan Villilässä
 • 5.8. Lasten ajelutus Murtosenmutkassa klo 12-14
 • 8.8. Yyteri meeting talkoot
 • 11-13.8. Yyteri meeting

Hallituksen kuulumisia

Hallitus piti maaliskuun kokouksen 13.3. Koulutusjaosto on päättänyt, että tänä vuonna ei järjestetä Kunnolla koulutettu ajokoulutuksia. Syynä on heikko osallistuminen vuoden 2022 koulutuksiin. Hallitus toivoo, että 6.5 yhteiseen Ruosteenpoistoon ja Nicemotoon saataisiin jäseniä paikalle. Meillä on todella tasokasta koulutusta pätevöityneiden kouluttajien tarjoamana. Kouluttajat näkevät vaivaa koulutusten suunnitteluun ja antavat siihen aikansa. Miten hätäjarrutus onnistuu, entä väistö? Koska olet viimeksi kokeillut? Paljon mukavampi kokeilla harjoitellen kuin tosipaikan tullen tienpäällä. Tilastojen mukaan n. 30% kuolemaan johtaneista moottoripyöräonnettomuuksista sattuu kokeneille motoristeille selvinpäin onnettomuuden syyn ollessa tieltä suistuminen.

Tämän viikon lauantaina 18.3 kerholla koko jäsenistöä koskevat siivoustalkoot. Kantajia kaivataan, pihaan tulee jätelava. On sitten hieno taas viettää aikaa puhtaassa ja siistissä kerhotilassa kevään tapahtumissa.

21.3 järjestetään kerholla ensiaputreeniä Susannan ja Matin vetämänä. Ensiapu on kansalaistaito, joka jokaisen tulisi osata. Käydään läpi onnettomuustilanteessa toimiminen, lisävahinkojen estäminen, potilaan tilan selvitys, tajuttoman ensiapu, sokki, sekä elvytys ja harjoitellaan mm. potilaan laittamista kylkiasentoon. Näillä opeilla parannut osaamistasi toimia onnettomuustilanteessa. Kaikki rohkeasti mukaan!

15.4 kerholla tapahtuu paljon, tuu mukaan! Kevätkokouksen virallinen kutsu on tullut sähköposteihin ja julkaistu kerhon www-sivulla. FP-kisan valmistelut on myös tehty, sekä SuomiTutuksi-skaban teema tälle vuodelle on keksitty. Ajokauden avajaiset vietetään myös samaisena iltana. Kerho tarjoaa lämmintä ruokaa klo 19-20.30. Omat juomat mukaan!! Kerho ei tarjoa juomaa tällä kertaa.  Varaa mukaan myös euron kolikoita naisjaoston järjestämään eurokossun heittokisaan.

Hallitus käsitteli yhtä naisjaostossa tullutta aloitetta koskien jäsenistön karaoken lauluharjoittelua kerholla. Ideaa pidettiin hyvänä ja toteutuskelpoisena. Kerhotilan yhteiskäyttö on aina positiivinen asia ja kerholla on kaikki välineet valmiina. Karaokeiltoja voidaan toteuttaa ensi syksynä. Ajellaan nyt ensiksi ajokausi.

Jäsenasiat

Jäsenmaksuja on edelleen maksamatta. Vain maksettu jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan kerhotapahtumiin ja toimintaan. Maaliskuussa saatiin 1 uusi jäsen. Tervetuloa kerhoon! Autoliiton jäsenkortit ovat Autoliitosta saadun tiedon mukaan matkalla. Ilmoitamme heti, kun kortit ovat noudettavissa kerholta.

Kerholehti

Vielä ehdit kirjottamaan jutun Kerholehteen vaikka viikonlopun aikana! Lehden taittaja jäsenemme Keijo ehkä sallii parin päivän viivästymän, vaikka dl onkin jo 17.3. Jutut tulee lähettää sähköpostiin kerholehti(a)konepyoraklubi.fi.  Suuri kiitos jo nyt kaikille jäsenille, jotka hankkivat mainoksia kerholehteen.

Naisjaosto

Naisjaoston NOSH-vaatekutsut pidetään 12.4. Tanssia ja kehonhuoltoa jatketaan vielä, koska ajokeleistä ei ole tietoakaan.

Yyteri meeting 11-13.8.2023

Kaikki meetingin vastuulliset on saatu kerättyä. Nyt kaivataan talkoolaisia. Ilmoittaudu talkoolaiseksi suoraan alla oleville henkilöille. Tarvittaessa yhteystiedot Nooralta.

EA: Susanna Haiko (vaaditaan vähintään suoritettu EA1 tai hoitoalan koulutus)

Portti: Hanna Ojala, Ari Malmila (Rannekemyyntiä)

Grilli: Terttu Hakala-Skaffari, Hannu Skaffari (Grillituotteiden valmistusta ja myyntiä)

Kirjaamo: Kirsi Ceder-Kallio (ATK-taitoinen kirjaamaan ilmoittautumiskaavakkeita koneelle)

Järjestyksenvalvonta: Erkki Purra (JV-kortti vaaditaan, voit kortitta ilmoittautua myös tilapäiseksi järjestyksenvalvojaksi nimettäväksi)

Arpamyynti: Päivi Sundström (Alueella kiertävät arpamyyjät)

Aamupala: Mirkku Holm (tehtävät mehun kaatoa yms. apuna cateringille, aamiaislippujen vastaanottoa)

Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus(a)konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi/

Facebook: Konepyöräklubi ry jäsenille (suljettu ryhmä jäsenille), lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp-ryhmät (lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumero jasenrekisteri(a)konepyoraklubi.fi)

 • Infokanava, kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille
 • Kahvipöytä, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille jäsenille
 • Konepyöräklubin Naiset, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille kerhon naisille

 

Kevättä odotellessa!