KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 7/2022

Tapahtumat

 • 23.7.          SS1000 Konepyöräklubin Rautapersekimppa
 • 30.7.          Kerhoajelu Mommilan kesäkahvilaan klo 9-
 • 1.8.            YyteriMeeting talkoolaisten infotilaisuus klo 18 kerholla
 • 1.8.            YyteriMeeting tavaroiden kasaus infon jälkeen
 • 2.8.            Kunnolla koulutettu: Kokemäki, Järilän kartingrata
 • 3.8             Naisjaosto kerholla klo 18
 • 6.8.            Murtosenmutkan lastenajelutus klo 12-14
 • 9.8.            YyteriMeeting talkoot klo 18- Yyterissä
 • 12-14.8.     YyteriMeeting
 • 14.8.          YyteriMeeting purku klo 09-

Hallituksen kuulumisia                 

Hallitus piti lyhyen kokouksen 18.7.2022. Hallitus käsitteli jäsenistöltä tulleet aloitteet.

 • Kerhotarrojen jako jäsenistölle (muutama kappale): Toteuttamiskelpoinen aloite. Tilataan.
 • Kerhon logoa käyttävien alustoiden (web, tarrat, tekstiilit ym.) päivittäminen väreiltään musta-keltaiseksi: Toteuttamiskelpoinen aloite. Tällä saadaan pieni päivitys brändiin ja erottuvuutta kaikkeen mustavalkoiseen.
 • Kerholehti digimuotoon paperilehden rinnalle: Toteuttamiskelpoinen aloite. Saadaan lehden levikkiä laajennettua ja pdf muoto on jo valmiina. Lisätään kerhon www-sivuille.

Hallitus toivoo runsasta osallistumista jäsenistöltä 9.8 YyteriMeetingin kasaustalkoisiin ja 14.8 purkutalkoisiin. Mikäli et ole viikonloppuna meetingissä hommissa, mutta osallistut tiistaina 9.8 kasaustalkoisiin, sekä sitoudut osallistumaan 14.8 purkutalkoisiin, saat itsellesi yhden päiväkäyntilipun, sekä kutsun warjomeeting bileisiin syksyllä. Noora pitää kirjaa osallistujista, joten huolehdi, että nimesi tulee kirjattua.

YyteriMeeting 12-14.8.2022

Viikonlopun työvuoroihin on saatu henkilöt kerättyä. Kaikki meetingin lupahakemukset on myös hyväksytty eri viranomaistahoilla. Kaikille meetingviikonlopun työvuoroihin tuleville tarkoitettu infotilaisuus järjestetään 1.8 klo 18 kerholla. Paikallaolo suositeltavaa. Tilaisuuden arvioitu kesto 30-45min. Joitakin asioita on viime vuodesta taas hieman päivittynyt.

Tiistaina 9.8 YyteriMeetingin kasaustalkoot! Kasataan niin tapahtumateltta kuin kaikki muutkin pienemmät sirkusteltat, sekä pop-upit. Pöydät ja penkit laitetaan paikalleen. Myös grillin tavarat viedään paikalle. Samoin portin kasaus. Kaikki paikat pistetään niin kuntoon kuin suinkin mahdollista! Kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta riittää varmasti tehtävää. Nuorisonkin toivotaan aktivoituvan.

Viime vuoden talkoista poiketen ja saatujen palautteiden perusteella tosiaan nyt vain yhdet talkoot meetingviikolla, johon on nimetty hommaa ns. vetäviä henkilöitä eri kasausalueille ja jaetaan aluksi porukkaa näihin eri pisteisiin, että saataisiin hommat hoidettua ripeästi ja järjestelmällisesti ja kaikille löytyisi sopiva homma.

Mikäli jokin asia mietityttää, tai on epäselvää joko meetingin talkoista, järjestelyistä, tai itse meetingistä, kannattaa olla yhteydessä suoraan rallipää Nooraan, joka mielellään kertoo kyllä. Näin vältämme väärinkäsitykset ja ”kuulopuheet”.

Naisjaosto

Naisjaosto kokoontuu 3.8 klo 18 kerholla suunnittelemaan syyskautta. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat naisjäsenet!

Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus(a)konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi/

Facebook: Konepyöräklubi ry (jäsenille), lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp-ryhmät (lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumero sähköpostiin jasenrekisteri(a)konepyoraklubi.fi)

 • Infokanava, kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille
 • Kahvipöytä, vapaamuotiseen keskusteluun kaikille jäsenille
 • Konepyöräklubin Naiset, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille kerhon naisille

Kesä on kauneimmillaan! Nautitaan nyt ja hoidetaan sitten yhdessä kunnialla vuoden suurin ponnistus, eli YyteriMeeting!