Kalenteri täyttyy ja kesä on ajamista vailla

Hola!

Kerhon kalenteriin on nyt päivitetty kesän ajoja ensimmäisen kerran ajokaudelle 2022. Lisää tulee pitkin kevättä, joten ota kerhon kalenteri haltuun ja jos sinulta gmail-posti löytyy niin synkronoi se omaan google-kalenteriisi. Näin tekemällä kerhon päivitykset tulevat sinullekin kännykän kalenteriin näkyviin ilman isompaa atk-jumppaa, eikä yhteiset ajohommat mene sivu suun. Jos tässä kalenterin synkkaamisessa tarvitset apua, niin sitä saa kun pyytää tai tulee käymään tiistain kerhoillassa.

Kalenterissa on nyt näkyvillä mm. kaksi kerhoajelua eri lauantaille. Jos sinulla on hyvä kohde tiedossa, niin kerro siitä meillekin joko wattsup:n kautta tai vaikka sähköpostilla hallitukselle niin laitetaan homma toteutumaan. Parasta tietysti, jos itse haluat toimia reissun vetäjänä!

Tiistaisin ajellaan yhdessä ja kunnolla koulutettu-toiminta jatkuu tänäkin vuonna. Vähän on tuotu lisämaustetta mukaan, mutta perusta on sama.

Naisille nicemotoa ja kaikille ruosteenpoistoa. Niistäkin lähemmin lisää, mutta ennen kaikkea tule mukaan ja anna itsellesi paremmat mahdollisuudet eri liikennetilanteisiin tulevalle kesälle.

Kalenteriin tulee vielä mm. ajelutuksia, kokoontumisia ja muita yhteisiä ajoja. Pysy kanavalla!