KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 10/2021

Tapahtumat

Tiistaikahvit koko talven kerholla klo 18:00. Tervetuloa kaikki jäsenet jutustelemaan mukavaan ja rentoon harrasteporukkaan!

 • 6.10 klo 18 Naisjaosto kerholla. Suunnitellaan talven ohjelmaa
 • 8.10 klo 18-19 FP-loppukatsastus kerholla
 • 9.10 klo 10-12 FP-loppukatsastus kerholla
 • 9.10 klo 19- Ajokauden päätösbileet kerholla. Ruokailu 19-20.30.
 • 13.11 Konepyöräklubin syyskokous kerholla
 • 20.11 Nuori Pori Harrastaa
 • 27.11 40v juhlat ja pikkujoulut
 • 5-6.3.2022 Motor Show Karhuhallissa

Hallituksen kuulumisia                 

Hallitus ilmoittaa, että etukorttikäytäntö loppuu/poistuu käytöstä. Vanhat etukortit voi käyttää vielä Ajokauden päätöksessä, mutta uusia etukortteja ei enää myydä.  Mikäli heräsi kysymyksiä, lisätietoja antaa tarvittaessa pj. Kerhon logolla/tekstillä varustettujen tekstiilituotteiden (t-paitat, hupparit, soft shell-takit) myynti kerholta loppuu. Loppuvarasto myydään -50% alennuksella kerholta. Jatkossa kerhon tekstiilejä voi tilata itselleen vain suoraan kerhotuotteiden verkkokaupasta, johon pääsee www.konepyoraklubi.fi sivujen oikeasta yläkulmasta ”KAUPPA”.

Ajokauden päättäjäiset

Ajokauden päättäjäiset järjestetään tulevana lauantaina. Päästään taas pitkästä aikaa yhdessä viettämään iltaa! Ruokaa on tarjolla rajoitetun ajan 19.00-20.30 naisjaoston toimiessa keittiöhengettärinä. Tuothan itse mukanasi omat ”menovetesi”.

Nuori Pori Harrastaa

Nuori Pori Harrastaa tapahtuma järjestetään Karhuhallissa 20.11. Konepyöräklubi osallistuu tapahtumaan. Hallitus päätti kokouksessaan antaa vastuun järjestelyistä Konepyöräklubin Nuorisojaostolle ajatuksella ”nuoret nuorten joukkoon”.

40 v juhlat ja pikkujoulut

Konepyöräklubin 40 v juhlat ja pikkujoulut vietetään 27.11 klo 17 Viikkarin valkamassa. Erillinen kutsu tulee lähiaikoina, kun saamme tarvittavat tiedot yrittäjältä. Seuraa sähköpostiasi!

MP-Messut Helsinki, talviretkue, kerhoretki

Kerho osallistuu MP-Messuille ensi talvena ja hankkii ison linja-auton tapahtumaan. Liput kerho MP-Messumatkalle tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Reissujärjestelyistä vastaa Ari Puonti. Talviretkue 2022, sekä Kerhoreissu 2022 on myös tarkoitus järjestää ensi vuonna. Näistäkin järjestelyistä vastaa Ari Puonti. Lisätietoja myöhemmin.

Motorshow 5-6.3.2022

Konepyöräklubi osallistuu Motor Show tapahtumaan Porin Karhuhallissa. Tapahtumaan huudellaan ständille väkeä myöhemmin.

YyteriMeeting 12-14.8.2022

YyteriMeeting järjestetään ensi vuonna 12-14.8.2022. Hallitus päätti kokouksessaan, että vuoden 2022 YyteriMeeting rallipäällikkönä toimii Noora Aro-Koivisto. Leirinnän kanssa aloitetaan sopimusneuvottelut tulevalla viikolla. Vastuullisten kerääminen alkaa lähiviikkoina rallipäällikön toimesta. Pysy kuulolla! Kauppakuja otettiin yhdeksi meetingin ohjelman ensi vuoden kehityskohteeksi. Kauppakujasta tuli hyvää palautetta ja lauantaipäivällä saatiin väki liikkeelle. Onko sinulla ideioita, ketä haluaisit esittelemään tai myymään kauppakujalla? Ole yhteydessä rallipäähän. Ja mikäli olet saanut kutsun vuoden 2021 WarjoMeetingiin, muista ilmoittautua 23.10 mennessä noora.arokoivisto(a)gmail.com, jotta tiedämme hankkia riittävän hyvin syöneen possun.

Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus@konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi/

Facebook: Konepyöräklubi ry (suljettu ryhmä jäsenille), lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp-ryhmät (lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumero hallitus(a)konepyoraklubi.fi)

 • Infokanava, kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille
 • Kahvipöytä, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille jäsenille
 • Konepyöräklubin Naiset, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille kerhon naisille

 

Nähdään!