KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 9/2021

Tapahtumat

Seuraa ajankohtaisia asioita ja tapahtumia kerhon www-sivujen Ajankohtaista osiosta, www.konepyoraklubi.fi ja oikealta yläkulmasta ”Ajankohtaista”

Tiistai-ajelut joka tiistai, lähtö kerholta klo 18:00

  • 25.9 klo 10- Syystalkoot kerholla
  • 8.10 klo 18-19 FP-loppukatsastus kerholla
  • 9.10 klo 10-12 FP-loppukatsastus kerholla
  • 9.10 klo 19- Ajokauden päätösbileet kerholla
  • 13.11 Konepyöräklubin syyskokous kerholla
  • 27.11 40v juhlat ja pikkujoulut

Hallituksen kuulumisia                 

Hallituksen kokous pidettiin 6.9. Hallitus totesi, että kerhotilat ja piha-alueet vaativat siistimistä. Siispä hallitus päätti, että 25.9 järjestetään jäsenistölle Syystalkoot. Käsipareja tarvitaan ja hommaa piisaa (rännien pesu, aidan ympäristön raivaaminen, sisätilojen siivous yms). Samalla suoritetaan YyteriMeetingin tölkkien blokkaus. Pistetään porukalla nurkat kuntoon, niin on kiva sitten juhlia pitkin syksyä siisteissä nurkissa.

Kaikki tämän ajokauden koulutukset on pidetty ja niihin osallistui hyvin väkeä. Harjoittelu kannattaa ja ensi keväänä jatketaan.

Ajokauden päätösbileet pidetään kerholla 9.10. FP-loppukatsastus samana viikonloppuna. Keväällähän infosimme ”Kilometrejä hyväntekeväisyyteen”-kampanjasta. Hallitus ilmoittaa maksun suorittamisesta kerhon tilille ja kerätyn potin lahjoittamisesta ensi kuukauden tiedotteessa. Alla vielä kooste tästä kampanjasta huhtikuun tiedotteesta:

Kilometrejä hyväntekeväisyyteen-kampanja

Jäsenistöltä saadun aloitteen perusteella hallitus on päättänyt startata kampanjan nimellä ”Kilometrejä hyväntekeväisyyteen”. Hyväntekeväisyyskohteeksi tälle ajokaudelle on valittu Satakunnan Syöpäyhdistyksen Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Syöpykät.

”Syöpykät- lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon tarkoituksena on koota yhteen satakuntalaisia syöpäsairauksiin sairastuneiden lasten perheitä. Syöpykät järjestää lapsille, heidän vanhemmilleen ja koko perheelle monipuolista virkistystoimintaa, kuntoutusta edistävää toimintaa, sekä toteuttaa kummi-tukihenkilötoimintaa.”

Ohjeet hyväntekeväisyyskampanjaan osallistumiseen:

FairPlay-kisan aloituksen yhteydessä kirjaa sähköisen lomakkeen loppuun ”kerro lisätietoja tarvittaessa” kohtaan halukkuutesi osallistua Kilometrejä hyväntekeväisyyteen-kampanjaan vapaalla tyylillä ”osallistun  hyväntekeväisyyskampanjaan”. Mikäli käytät paperista lomaketta voit kirjoittaa saman paperin alareunaan. Voit osallistua halutessasi myös vain hyväntekeväisyyskampanjaan. Täytä silloin kuitenkin sama sähköinen lomake ilmoittaen aloituskilometrisi ja lisätietokentässä halukkuutesi osallistua kampanjaan. Ajokauden päätyttyä  muista ilmoittaa myös lopetuskilometrisi.

FairPlay-kisan päätyttyä ajokauden lopussa ilmoitetaan kerhon tilinumero, johon kampanjaan osallistunut voi siirtää 2€ jokaista ajamaansa tuhatta kilometriä kohden (2€/1000km).  Kerätty rahasumma lahjoitetaan ajokauden päätyttyä Syöpyköille. Tehdään yhdessä hyvää!

YyteriMeeting 2021

YyteriMeeting saatiin onnistuneesti järjestettyä. Rallipäällikkö ja koko Konepyöräklubin hallitus haluaa vielä tässäkin kiittää kaikkia talkoolaisia. Ilman teitä ei olisi meetingiä. Kokonaiskävijämäärä viikonlopun aikana oli 482 henkilöä. YyteriMeetingin palautetilaisuus pidettiin kerholla 7.9 ja porukalla saatiin aikaan hyvää keskustelua ja kehitysehdotuksia seuraavaan vuoteen. Warjomeeting kutsu on lähetetty. Mikäli et jostain syystä saanut kutsua ja se sinulle kuuluisi, ole yhteydessä Nooraan. Ensi vuoden meetingin järjestelyt nytkähtävät sitten taas loppuvuodesta liikkeelle.

Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus(a)konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi/

Facebook: Konepyöräklubi ry (suljettu ryhmä jäsenille), lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp-ryhmät (lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumero hallitus(a)konepyoraklubi.fi)

  • Infokanava, kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille
  • Kahvipöytä, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille jäsenille
  • Konepyöräklubin Naiset, vapaamuotoiseen keskusteluun kaikille kerhon naisille