KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 4/2021

Tapahtumat

 Seuraa ajankohtaisia asioita ja tapahtumia kerhon www-sivujen Ajankohtaista osiosta, www.konepyoraklubi.fi ja oikealta yläkulmasta ”Ajankohtaista”

  • 24.4 FairPlay-kisa and SuomiTutuksi-Skaba alkavat
  • 10.5 Kevätkokous
  • 15.5 Nicemoto
  • 16.5 Ruosteenpoisto
  • Tiistait 18.5. | 1.6. | 16.6. | 28.7. | 24.8. Kunnolla koulutettu
  • 12.6 Sorasurrautus
  • 16.6 Radalla: Pesämäki I
  • 12.8 Radalla: Pesämäki II

Koulutuksista lisätietoa kerhon sivuilta: https://www.konepyoraklubi.fi/koulutukset. Konepyöräklubi seuraa ja noudattaa voimassa olevia koronaohjeistuksia sekä määräyksiä ja  muokkaa/peruu tarvittaessa tapahtumiaan.

Hallituksen kuulumisia                 

Hallituksen kokous pidettiin etänä 7.4. Kerhon 40v juhlathan siirrettiin jo maaliskuun kokouksen päätöksellä myöhempään ajankohtaan. Huhtikuun kokouksessa ajokauden avajaisten pihatapahtuma päätettiin perua johtuen koronarajoitteista. Viime vuoden palkintojen jako tapahtuu myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Hallitus päätti pitää Konepyöräklubi ry:n kevätkokouksen 10.5 klo 18. Kokous järjestetään etäkokouksena.

Hallitus on haudutellut ajotakkihanketta. Hallitus päätti vielä tehdä lisäselvityksen todellisista takkihalukkaista. Hallitus ei ollut tällä kertaa saanut uusia aloitteita. Aikaisemmista aloitteista rengaskone päätettiin kartoituksen jälkeen hankkia. Lisäksi hankitaan tasapainotuslaite.

Jäsenasiat

Jäsenmaksun eräpäivä oli 14.2 ja edelleen jäsenmaksuja on maksamatta.  Huomioithan, että jäsenmaksun tulee olla maksettu, mikäli aiot osallistua kevätkokoukseen.

FairPlay-kisa ja SuomiTutuksi-Skaba

Kisat käynnistyvät omatoimisesti 24.4.2021. Tsekkaa kerhon sivuilta lisätietoa, kisojen säännöt sekä sähköinen FairPlay-kisan pistelomake: https://www.konepyoraklubi.fi/tapahtumat

2021 FairPlay kilpailuun osallistut ottamalla valokuvan matkamittaristasi niin, että kuvassa näkyy kokonaismatka. Jos kuvaasi tallentuu kuvauspäivämäärä esim. kännykällä kuvattaessa niin se riittää todistamaan kuvausajankohdan. Jos ei tai et ole varma niin ota kuvaan mukaan kuvauspäivän Satakunnan Kansa tai muu sanomalehti. Kuvassa pitää näkyä matkamittarin lukema ja lehden julkaisupäivämäärä.  On FairPlay-hengen mukaista, että kunnioitamme koronaan liittyen annettuja ohjeita ja määräyksiä. Tarkoittaa siis, että vastuullisesti homma käyntiin. Pidetään niitä parin metrin etäisyyksiä muihin kanssaihmisiin ja tullaan mukaan toimintaan vain terveenä. FP-kisa päättyy ajokauden päättäjäisiin syksyllä.

Kannustamme vahvasti käyttämään sähköistä lomaketta FairPlay-pisteiden ilmoittamiseen. Apua tähän on tarvittaessa saatavilla!

SuomiTutuksi valokuvaskaban teemana on Suomen kaupungit. Tarkoituksena kuvata Suomen eri kaupunkien tienvarsikylttiä. Yhteensä 40 valokuvattavaa kupunkivaakunakylttiä, yhdistyksen 40v juhlavuosien mukaan. Kyltissä pitää olla kaupungin vaakuna ja nimi sekä samaan kuvaan osallistujan ”selfie”. Kohteet voi valita vapaasti, samaa kohdetta voi käyttää vain yhden kerran. Tarkemmat ohjeet Tapahtumat-linkistä.

Kilometrejä hyväntekeväisyyteen-kampanja

Jäsenistöltä saadun aloitteen perusteella hallitus on päättänyt startata kampanjan nimellä ”Kilometrejä hyväntekeväisyyteen”. Hyväntekeväisyyskohteeksi tälle ajokaudelle on valittu Satakunnan Syöpäyhdistyksen Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Syöpykät.

”Syöpykät- lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon tarkoituksena on koota yhteen satakuntalaisia syöpäsairauksiin sairastuneiden lasten perheitä. Syöpykät järjestää lapsille, heidän vanhemmilleen ja koko perheelle monipuolista virkistystoimintaa, kuntoutusta edistävää toimintaa, sekä toteuttaa kummi-tukihenkilötoimintaa.”

Ohjeet hyväntekeväisyyskampanjaan osallistumiseen:

FairPlay-kisan aloituksen yhteydessä kirjaa sähköisen lomakkeen loppuun ”kerro lisätietoja tarvittaessa” kohtaan halukkuutesi osallistua Kilometrejä hyväntekeväisyyteen-kampanjaan vapaalla tyylillä ”osallistun  hyväntekeväisyyskampanjaan”. Mikäli käytät paperista lomaketta voit kirjoittaa saman paperin alareunaan. Voit osallistua halutessasi myös vain hyväntekeväisyyskampanjaan. Täytä silloin kuitenkin sama sähköinen lomake ilmoittaen aloituskilometrisi ja lisätietokentässä halukkuutesi osallistua kampanjaan. Ajokauden päätyttyä  muista ilmoittaa myös lopetuskilometrisi.

FairPlay-kisan päätyttyä ajokauden lopussa ilmoitetaan kerhon tilinumero, johon kampanjaan osallistunut voi siirtää 2€ jokaista ajamaansa tuhatta kilometriä kohden (2€/1000km).  Kerätty rahasumma lahjoitetaan ajokauden päätyttyä Syöpyköille. Tehdään yhdessä hyvää!

Kerholehti 2021

Kerholehti on lähtenyt painoon. Hallitus ilmoittaa, kun lehti on saatavilla. Kiitos kaikille jutun kirjoittaneille ja mainoksia hankkineille.

YyteriMeeting 13-15.8.2021

YyteriMeetingin valmistelut ovat hyvällä mallilla. Tällä hetkellä mennään vahvasti ajatuksella, että meeting päästään viimein tänä vuonna järjestämään! YyteriMeeting on tärkeä ja merkittävin ponnistus kerhollemme, johon tarvitaan jäsenistön panostusta. Nyt jos koskaan on aika ilmoittautua talkoolaiseksi rallipäälle Nooralle.  Kaikille löytyy varmasti sopiva tehtävä.

 Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus(at)konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi

Facebook: Konepyöräklubi ry (suljettu ryhmä jäsenille), lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp-ryhmät (lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumero hallitus(at)konepyoraklubi.fi)

  • Infokanava, kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille
  • Kahvipöytä, vapaamuotiseen keskusteluun kaikille jäsenille