KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 3/2021

Koronasuosituksista johtuen kerholla kokoontuminen on nyt tauolla. Ei siis tiistaikahveja, eikä muutakaan kokoontumista, pyöräänsä voi käydä huoltamassa normaalisti.

Tapahtumat

Konepyöräklubi seuraa ja noudattaa voimassa olevia koronaohjeistuksia sekä määräyksiä ja  muokkaa/peruu tarvittaessa tapahtumiaan.

 • 24.4 Ajokauden avajaiset
 • 15.5 Nicemoto
 • 16.5 Ruosteenpoisto
 • Tiistait 18.5. | 1.6. | 16.6. | 28.7. | 24.8. Kunnolla koulutettu
 • 12.6 Sorasurrautus
 • 16.6 Radalla: Pesämäki I
 • 12.8 Radalla: Pesämäki II

Koulutuksista lisätietoa kerhon sivuilta: https://www.konepyoraklubi.fi/koulutukset/

Hallituksen kuulumisia                 

Hallituksen kokous pidettiin etänä 3.3. Hallitus päätti siirtää kerhon 40v juhlat parempaan ajankohtaan johtuen koronatilanteesta. 24.4 vietetään kuitenkin Ajokauden avajaisia turvavälein pihatapahtumana ja samalla jaetaan viime vuoden palkinnot. Konepyöräklubi jatkaa Motoristin Kriisipalvelun kannatusjäsenenä tänäkin vuonna. Lisäksi uusia yhteistyökumppaneita on tulossa.

Hallitus käsitteli lukuisia saamiaan aloitteita. Kiitos kaikille aloitteiden tekijöille!

Aloitteet:

Muovinen hiekoitussepelilaatikko hiekoitussepeleineen

 • Hallitus päätti, että hiekoitussepelilaatikkoa ei hankita. Kerhon portaat ja ovenedusta voidaan jatkossakin hiekottaa olemassa olevasta hiekkaämpäristä. Jatkossa tarvittaessa koko pihan hiekoitus saadaan koneellisesti esim. kokoontumisien/tapahtumien alla.

Hankitaan kerholle nuori henkilö (tyttö/poika), jonka ottaisimme ns. siipiemme suojaan

 • Aloite piti sisällään ehdotuksen, että Konepyöräklubi hankkisi nuoren henkilön, joka kulkisi kerhon toiminnassa nuoresta iästä aina täysi-ikäiseksi asti, jolloin henkilö tekisi itse päätöksen jatkosta kerhossamme. Vastineeksi kerho tarjoaisi henkilölle mopokortin ja myöhemmin kevarikortin. Yhdessä henkilölle laitettaisiin kuntoon remppakevari. Henkilö voisi osallistua koulutuksiin yms. Hallitus päätti olla toteuttamatta aloitetta sen riskien ja useamman ihmisen sitoutumisen vaativuuden vuoksi.

Hyväntekeväisyyskohde: Rahalahjoitus ajokilometreistä

 • Aloite piti sisällään seuraavan idean: Otetaan ajokilometrit ylös kauden alussa ja lopussa (esim. FairPlay katsastus). Ajokauden päätyttyä jokainen halukas lahjoittaa jokaista ajamaansa tuhatta kilometriä kohden sovitun summan yhteiseen kassaan ja rahalahjoituspotti ohjataan valitulle hyväntekeväisyyskohteelle esim. Satasairaalan lastenosastolle. Hallitus piti ideaa hyvänä ja päätti toteuttaa sen seraavasti: FairPlay katsastuksen yhteydessä on mahdollisuus ilmoittautua myös mukaan ajokauden hyväntekeväisyyskampanjaan. Hallitus päätti, että lahjoitus on 2€/1000km. Hallitus valitsi 2021 ajokauden hyväntekeväisyyskohteeksi Satakunnan Syöpäyhdistyksen Lapsisyöpäpotilasperheiden kerhon Syöpykät.

Sauna kerhotiloihin / tynnyrisauna kerhotalon pihaan

 • Hallitus sai 2 aloitetta liittyen saunan rakentamiseen. Asia pistettiin harkintaan.

Webinaari esim. retkistä, retkueista tms.

 • Aloitteessa toivottiin järjestettävän webinaari esim. Teams-alustan kautta käsitellen esim. retkiä, retkueita tms. Hallitus päätti toteuttaa Webinaarin näin korona-aikana, jolloin yhteiset kokoontumiset ovat vähissä. Päivämäärä, aihe ja ohjelma-alusta ilmoitetaan myöhemmin.

Rengaskoneen hankinta kerhotiloihin

 • Aloitteessa toivottiin rengaskonetta kerhotiloihin. Hallitus harkitsee asiaa ja selvittää koneen hintaa.

Jäsenasiat

Jäsenmaksuja on vielä maksamatta. Huolehdithan maksusi pikaisesti. Mikäli jäsentiedoissasi on korjattavaa, pääset muuttamaan niitä itse jäsenohjelma FloMembersin kautta, johon saat tunnukset Kirsiltä lähettämällä esim. sähköpostia jasenrekisteri(at)konepyoraklubi.fi

Kerholehti 2021

Kerholehti julkaistaan 40v juhlapäivän lähellä huhtikuussa. Jutut ja ilmoitussopimukset/mainokset Keijolla kerholehti(at)konepyoraklubi.fi on lähetettävä 15.3 mennessä!

YyteriMeeting 13-15.8.2021

Hallituksen kokouksessa Noora esitteli laatimansa budjetin vuoden 2021 YyteriMeetingistä. Vuosien saatossa yleiset kustannukset ovat nousseet ja rannekehinta on kuitenkin vuosia ollut sama. Hallitus päätti korottaa meetingin rannekehintaa 5 eurolla. Ranneke maksaa nyt ennakkoon 50€ ja portilta 55€. Huomioitavaa on, että rannekkeella saa kattavan ohjelman.

Talkoolaisten haku käynnissä! Talkoolaiseksi voit ilmoittautua suoraan vastuullisille tai rallipäälle. Kaikille löytyy varmasti sopiva tehtävä.

Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus(at)konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi/

Facebook: Konepyöräklubi ry (suljettu ryhmä jäsenille), lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp-ryhmät (lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumero hallitus(at)konepyoraklubi.fi)

 • Infokanava, kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille
 • Kahvipöytä, vapaamuotiseen keskusteluun kaikille jäsenille