KONEPYÖRÄKLUBI – Kerhotiedote 11/2020

Tapahtumat

https://www.konepyoraklubi.fi/ajankohtaista/

  • 4.11      Naisjaosto kerholla klo 18. Paikalla Me&i vaate-esittely
  • 5.11      Miesten Läskikerhon aloitus kerholla klo 18
    • Alkupaino otetaan ennen kakkukaffittelua. Säännöt sovitaan aloituskerralla. Aloituksen jälkeen läskikerho kokoontuu kerhotiloissa torstaisin klo 18. Aloitusmaksu 20€. Viikoittainen punnitus, jos paino pysyy tai laskee = 5 € ja jos nousee = 10€ Läskikerhon kassaan. Luvassa mm. keppijumppaa kerran kuukauteen ja keksitään yhdessä muutakin tekemistä. Ajokauden avajaisiin mennessä painosta pitäisi pudota 10%, muutoin virtahepoon sopiva summa. Varmista ajovaatteiden istuvuus seuraavalle ajokaudelle ja tuu mukaan!

 

 Hallituksen kuulumisia                 

Hallitus kokousti 21.10. Vallitseva koronatilanne on valitettavasti vaikuttanut kerhotoimintaamme ja suunniteltuun kerhon ohjelmaan. Hallitus teki kokouksessa seuraavia päätöksi:

  • Koronatilanteesta johtuen pikkujoulut siirtyvät ensi vuoteen.
  • Tilataan myyntiin kasvomaskeja kerhon logolla
  • MP-Messulippuja ei hankita nyt ennakkoon johtuen koronatilanteesta. Seurataan tilanteen kehittymistä ja palataan asiaan uudelleen tammikuussa 2021
  • Ajokauden 2020 FairPlay-kisan palkinnot jaetaan keväämmällä erikseen valitussa kerhotapahtumassa esim. Ajokauden avajaisissa.

 

Hallitus on hakenut avustusta nuorisotoimintaan Rosenlew-säätiöltä.

Hallituksen kokouksen aluksi tarkistettiin myös aloitelaatikko, jonka todettiin olevan tyhjä.

 

YyteriMeeting 13-15.8.2021

Hallitus päätti pitää vuoden 2021 YyteriMeetingin ohjelmarungon vastaavana, kuin vuodelle 2020 oli suunniteltu. Meetingin hinnat pysyvät myös ennallaan. Rallipaidoissa tulee näkymään Konepyöräklubi 40-vuotta. Mikäli omaat hyvän visuaalisen silmän, voit lähettää Nooralle ehdotuksesi paidan painatuksesta! Luvassa mainetta ja kunniaa. YyteriMeetingin sivut on päivitetty vuodellle 2021.

Talkoolaiseksi ensi kesän YyteriMeetingiin voit ilmoittautua. Kaikille löytyy varmasti hommaa ja sopiva vuoro.

 

Palautteet ja ehdotukset kerhon toimintaan liittyen

Voit jättää kerhon toimintaan liittyviä aloitteita, parannusehdotuksia sekä risuja/ruusuja eteisestä löytyvään lukittuun palautelaatikkoon tai lähettää ne sähköpostilla  hallitus@konepyoraklubi.fi . Hallitus käsittelee kaikki palautteet kokouksissaan ja toteutuskelpoiset aloitteet pyritään myös viemään käytäntöön.

 

Kerhon tiedotuskanavat

https://www.konepyoraklubi.fi/

Facebook: Konepyöräklubi ry (suljettu ryhmä jäsenille),  lähetä liittymispyyntö Facebookissa

WhatsApp: Infokanava (kerhon yksisuuntainen tiedotuskanava jäsenille), lähetä liittymispyyntö ja oma puhelinnumerosi sähköpostiin hallitus@konepyoraklubi.fi

Konepyöräklubi kahvipöytä (vapaamuotoinen keskusteluryhmä kaikille jäsenille), liittymislinkki https://chat.whatsapp.com/HH17IDz1EzkIHr8ogCeolU

 

Pysykää terveinä!