Instagram kisa 2020 – Kilpailu auki!

2020 Instagram-kisa avattu! #konepyöräklubi_ajaa2020

Kisa auki 3.5.2020 – 31.8.2020

HEP HEP.

Nyt kaikki kuvaniilot ja niilottaret huomio!

Anna taiteellisen minäsi tulla julki ja käy täräyttämässä mp-aiheinen kuva instagramiin. Jaa parhaimmat tai muuten vain merkillisimmät hetkesi kuvien välityksellä meille muillekin.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla moottoripyöräily-aiheinen Instagram-päivitys #Konepyöräklubi_ajaa2020 aihetunnistetta käyttäen. Aihetunnusta eli hashtagia käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

FAQ:

• Kuka saa osallistua kilpailuun? / Kilpailu on avoin kaikille

• Voiko sama ihminen osallistua useampaan kertaan? / saa osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa tai pystyy

• Kuvan pitää olla moottoripyörähenkinen, hyvän maun mukainen. Se ei saa olla rasistinen, poliittinen eikä mitään/ketään syrjivä tai loukkaava.

* Voinko käyttää samassa julkaisussa muitakin hashtageja / Kyllä voit ja se on jopa erittäin suotavaa.

• Kuinka voittaja valitaan? / Voittaja valitaan/arvotaan Konepyöräklubin some-tiimin päätöksellä.

INSTAGRAM-KILPAILUN SÄÄNNÖT

Konepyöräklubiin Instagram-kilpailun #Konepyöräklubi_ajaa2020 viralliset säännöt.

Osallistu kilpailuun Instagram-päivityksellä tunnisteella #Konepyöräklubi_ajaa2020 heinäkuun loppuun mennessä.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Konepyöräklubi ry. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.

KILPAILU 3.5.2020 – 31.8.2020

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagram-päivitys #Konepyöräklubi_ajaa2020 tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä.

Osallistumisajan ulkopuolella tulleita päivityksiä ei oteta huomioon.

VOITTAJAN VALINTA:

Konepyöräklubiin Instagram-tiimi valitsee/arpoo kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kyseistä Instagram-päivitystä kommentoimalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

PALKINNOT:

Voittaja saa palkinnoksi Motonetin 30€ arvoisen lahjakortin. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Instagram-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Terveisin,

Vpj ja Konepyöräklubin some-tiimi.