Rekisteriselosteet

Konepyöräklubi ry on rekisteröity yhdistys jolla on lakisääteinen velvollisuus pitää jäsenrekisteriä. Jäsenrekisteriin kerätään yhteystiedot jäseniltä itseltään paperisen lomakkeen avulla. Lomakkeesta jäsensihteeri siirtää tiedot jäsenrekisteriin.

Jäsenrekisteriä hallitsee jäsensihteeri Kirsi Cêder-Kallio. Jäsenmaksulaskut lähetetään jäsenrekisteristä. Myös jäsenille lähetettävä kuukausittainen jäsenviesti lähetetään jäsenrekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Jäsenrekisterin varahenkilönä toimii Keijo Salakari. Jäsenrekisterin rekisteriseloste on jäsensihteerillä ja sen saa lukea sihteerille esitetyllä pyynnöllä.

Jäsenrekisteri on MS Windows tietokoneeseen asennettu sovellus.

Kuukausittain ilmestyvän jäsentiedotteen kerää ja lähettää Kati Sissonen. Keijo Salakari kerää ja toimittaa pari kertaa vuodessa päivitetyn sähköpostilistan Sissoselle. Sähköpostilista toimitetaan salatussa muodossa google driven kautta.

Konepyöräklubi ry:n kerhotuotteet tilataan Fiola Oy:n verkkokaupasta ja heidän rekisteriseloste löytyy tästä linkistä https://www.fiola.fi/tietosuoja/yksityisyydensuojaseloste.pdf.

Kerhokisoissa kerättävät tiedot ovat pääasiassa etunimi, sukunimi ja prätkän rekisterinumero. Tiedot kerätään kisaan osallistuvilta. Osallistumislomakkeet hävitetään kun kisa on päättynyt, kuitenkin viimeistään ennen seuraavan kisan alkamista.

Joulujuhliin ja muihin tapahtumiin kerätään osallistujien tiedot sähköpostitse. Tapahtumissa on eri vastuuhenkilöitä. Osallistujalistat hävitetään kun tapahtuma on ohi.

Kerhoretki ja keväällä pidettävä retkue (tai vastaava) on Konepyöräklubi ry:n järjestämiä. Osallistujista kerätään majoitusten ja laivan vaatimat tiedot. Nämä eivät ole minkään tai kenenkään vastuullisen matkanjärjestäjän järjestämiä reissuja eikä valmismatkapaketteja. Konepyöräklubi ry ei ole virallinen matkanjärjestäjä, vaan auttaa jäseniään matkan käytännön järjestelyissä. Jokainen retkeen osallistuja matkustaa omalla vastuullaan ja omilla vakuutuksillaan.

MP-messuja varten Konepyöräklubi ry tilaa etukäteen ryhmälippuja ja varaa linja-auton. Liput myydään messuretkeen osallistujille kerholla ennen mp-messuja. MP-messuretkeen osallistujista kerätään etunimi ja sukunimi, jotta kaikki matkaan osallistujat voidaan varmistaa paikallaoleviksi sekä Porissa että messukeskuksessa.

Kerhon järjestämiin ajo- ja teoriakoulutuksiin ei kerätä yhteystietoja. NiceMotoon kerätään osallistujien nimet ja tehdään etukäteen lyhyt kysely ajotaidosta. Kyselyn tarkoitus on varmistaa, että koulutuksen sisältö on koulutettavien toiveen mukainen.

Kerholla aiemmin käytössä ollut foorumi on poistunut käytöstä.

Konepyöräklubi ry:n internetsivuilta ei kerätä tietoja.

Konepyöräklubi ry:n facebook sivuilta ei kerätä Konepyöräklubi ry:n toimesta tietoja. Facebookissa on omat tietosuoja- ja rekisteriselosteet.