Konepyöräklubi ry

Konepyöräklubi on perustettu Porissa huhtikuussa 1981. Perustajajäseniä oli 9 kpl ja alkuperäinen tarkoitus oli pistää pystyyn ns. herrasmieskerho, joka ajelisi pitkin Suomea ja pitäisi hauskaa.

Konepyöräklubi ry rekisteröitiin vuonna 1984. Kerho valitsi teemakseen matkamootto­ripyöräilyn ja sen kehittämisen, jota se oli tehnyt jo aiemminkin. Tänä päivänä kerhon jäsenmäärä on noin 400, ollen suurimpia yksittäisiä MP-kerhoja. Jäsenet ovat pääsääntöisesti porilaisia, mutta mukana on motoristeja muistakin kaupungeista.

Kerho harrastaa hyväntekeväisyyttä, humanitaarista työtä, asennekasvatusta nuorille, kerhotapahtumia sekä matkamoottoripyöräilyä. Ajo­kauden varrella järjestetään toimintaa jokaiseen makuun. Kerhokirjeellä jokainen jäsen saa tiedon järjestettävistä tapahtumista. Kerhokirjeet ja tapahtumista tiedottaminen jäsenistölle hoidetaan pääsääntöisesti sähköisiä kanava pitkin mm. sähköposti, nettisivut ja facebook, unohtamatta kuitenkaan kerholla sijaitsevaa ilmoitustaulua. Kerhotilat, sijaitsevat osoitteessa Vanhakoivistontie 61, Pori. Kerhotiloihin mahtuu n.40 moottoripyörää talvisäilytykseen. Kerhotiloista löytyy lähes kaikki, mitä motoristi odottaa saattaa, ajanvietepelejä, TV, videot, alan uusimmat lehdet, sekä upea baaritiski, josta voit ostaa kahvia ja limsaa.

Tervetuloa tutustumaan Poriin ja sen lähiympäristöön, vaikka laajoihin Yyterin santoihin ja myös muihin nähtävyyksiin sekä palveluihin.

Tässä eräs Yyterin alueen yhteistyökumppanin mainos