Tiedotteet

Tiedotteet jaetaan facebook sivun kautta, lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Jos Facebook tiedotteet eivät näy tuossa alla, niin klikkaa tästä

Konepyöräklubi ry

Matkamoottoripyöräilyä porilaisittain...
Konepyöräklubi ry
Konepyöräklubi ry shared MustRide's video.4 days ago
Menkääs ilmoittautumaan testaajiksi. Yhteistyökumppanimme sai tekes rahoituksen ja homma lähtee rullaamaan 🙂
Konepyöräklubi ry
MustRide
POKS! Se on kuulkaas semmonen homma, että vihdoin ja viimein voin varmuudella luvata, että tänä syksynä päästään testaamaan ensimmäistä versiota palvelusta! 😀 How cool is that! Tekes nimittäin päätti rahoittaa MustRidea ja näin ollen auttaa motoristien reittisuunnittelupalvelun kehitystä ja kansainvälistymistä. Maailma, täältä tullaan! 😎 Virallisemman tiedotteen aiheesta voit kurkata täältä: http://mustride.io/fi/tekes-rahoittamaan-motoristien-reittisuunnittelusovellusta/ Ja testaajaksi voit ilmottautua täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV9zLn4mFqPOReYDz_ERgqn_30-a9_OvX_68WWYzZV5LoZug/viewform?c=0&w=1
Konepyöräklubi ry
Konepyöräklubi ry added 2 new photos.3 weeks ago
Konepyöräklubin ensimmäinen ja ei välttämättä viimeinen Instagram-kisa on siis päättynyt ja voittaja valittu. Nyt ollaan jännän äärellä.

Kisan aikana saatiin lähes 70 kuvaa aihetunnisteella #konepyoraklubi_ajaa2017. Moni tägäsi kuvaansa myös muita aihetunnisteita ja näin ollen saavutimme keskeisimmän tavoitteemme, eli tuoda tunnettuutta meidän mp-kerholle myös somen voimaa käyttämällä. Tästä on hyvä jatkaa, sanoisin.

Muutenhan tavoite oli nähdä kerhomme jäsenten ja miksei muidenkin otoksia ajoreissuilta. Ainakin itse nautin suuresti myös muiden jakamista mp-reissuista kuvien välityksellä.

Ai niin se VOITTAJA.. No voittajaksi valittiin kerhomme jäsen ja tuore sellainen. Voittajan kuvat keräsivät mm. adjektiivejä: Tyylikäs, Rento, Oivaltava.. Voittaja palkitaan 30€ arvoisella Motonetin lahjakortilla, ja voittaja-motoristimummuun otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä lahjan luovuttamiseksi.

Voittaja vuoden 2017 kisassa on nimimerkki @motoristimummu !! Konepyöräklubin sometiimi onnittelee lämpimästi Motoristimummua 🙂 Iso kiitos myös kaikille muille kisaan osallistuneille huikeiden kuvien jakamisesta! Niitä kaikkia on ollut ilo katsella.

Mikään ei estä kisa-hashtagin käyttöä jatkossakin ja eiköhän me joku kisa taas keksitä.

Sometiimi vaikenee, ainakin hetkeksi!
Konepyöräklubi ry
Konepyöräklubi ry2 months ago
XTIÄ Rääki Merikarvialla 4.6
Yhteislähtö kerholta klo 13:30
Konepyöräklubi ry
Konepyöräklubi ry updated their status.2 months ago
Nyt alkaa olee viikollakin ohjelmaa, kaikenmoista ajelua:
Ma: Luuparkki klo 18->, Käppärän hautausmaan p-alue
Ti: Tiistaiajelu klo 18 kerholta
Ke: Leineperi klo 17-20
To: Onnenkoski klo 17->
Pe: Haapalaisen kaupalla klo 18-21, Merikarvian rantatie 914
La: ??
Su: ??
Konepyöräklubi ry
Konepyöräklubi ry added 2 new photos.2 months ago
Haapalaisen Wanha Kauppa kahvila laitettu tänne. Hyvän mutkatien varessa Ahlainen-Merikarvia. (Merikarvian rantatie 914). Norm. pe. la .su. 12.00- 18.00. Meille MOTORISTEILLE perjantai auki klo 21.00 asti. Tarjolla kahvin kylkeen itse tehtyjä leivonnaisia ja grillimakkaraa. TÄSTÄ PERJANTAI ILLAN AJELUKOHDE.
Konepyöräklubi ry
Konepyöräklubi ry updated their status.2 months ago
Muistakaas huominen yhteislähtö Pesämäen radalle. Kello 1530 kerhon pihalta. Toni C vetää letkan perille. Hintaa on kymppi jäseniltä ja muilta 25€. Tump:n jäsenet 15€.

Ratavuoro 17.00 - 20.00.

Itse tulen vähän takamatkalta suoraan radalle, jos vain ehdin.

-Jussi